Gespecialiseerd in smeermiddelen voor verschillende sectoren
Producten
Zoekt u het geschikte smeermiddel voor uw toepassing
Contacteer ons
ELKALUB beschikt over een ruim aanbod voedselveilige smeermiddelen
Producten

✓ Exclusieve invoerder Elkalub

✓ Preventief onderhoud

✓ Grafische smeermiddelen

Smeermiddelen geschikt voor de grafische sector

Bent u op zoek naar smeermiddelen die geschikt zijn voor de grafische sector? Dan heeft u geluk. Bij J.S. Offset Services zijn we gespecialiseerd in het onderhoud en de inspectie van grafische machines zoals drukpersen. We geven u dus graag het nodige advies over waar u welk soort smeermiddelen kunt inzetten en welk smeermiddel geschikt is voor de grafische sector.

Wilt u meer weten over voedselveilige smeermiddelen?

De smeermiddelen die u het beste kunt gebruiken in de grafische sector

In drukpersen en dergelijke zitten nogal wat mechanismen, tandwielen en scharnieren die af en toe gesmeerd moeten worden. Bij ons vindt u heel wat smeermiddelen geschikt voor elke sector, en dus ook de grafische, maar welk smeermiddel is nu het beste geschikt voor gebruik in de grafische sector? Wel, u kiest best voor een vetvrij smeermiddel, zodat er geen kleefstoffen blijven vastplakken aan uw drukpersen. In de industriële sector, en dus ook de grafische sector, is het belangrijk dat de apparatuur de juiste prestaties levert en een zo lang mogelijke levensduur heeft. Daardoor is het dus zeer belangrijk dat u het juiste smeermiddel kiest dat zeker geschikt is voor de grafische sector, zoals bijvoorbeeld paraffine-olie.

Robotic Arm modern industrial technology. Automated production c
Process of printing at factory

Neem contact op

Heeft u nog vragen over welke smeermiddelen het beste zijn voor de grafische sector? Of gebruikt u momenteel een smeermiddel waarvan u niet zeker bent of het wel geschikt is voor de grafische sector? Neem telefonisch contact met ons op via +32(0)3 314 50 52 of door een e-mail te sturen en we helpen u graag verder. Bij onze producten die geschikt zijn voor alle industrieën, kunt u trouwens specifiek zoeken naar smeermiddelen voor de grafische sector. Uiteraard kunt u ook zoeken op andere sectoren, zoals de farmaceutische sector bijvoorbeeld.

Kom gerust langs bij onze winkel