Gespecialiseerd in smeermiddelen voor verschillende sectoren
Producten
Zoekt u het geschikte smeermiddel voor uw toepassing
Contacteer ons
ELKALUB beschikt over een ruim aanbod voedselveilige smeermiddelen
Producten

✓ Exclusieve invoerder Elkalub

✓ Preventief onderhoud

✓ Grafische smeermiddelen

Smeermiddelen voor de farmaceutische sector

Bij J.S. Offset Services vindt u een breed aanbod van smeermiddelen van ELKALUB Benelux die geschikt zijn voor gebruik in de farmaceutische sector. In deze industrie is één van de grootste uitdagingen het proper houden van machines en ze tegelijk goed gesmeerd houden om de productie vlot te laten verlopen. Vastlopen van machines of vroegtijdige slijtage zijn uiteraard zaken die u wilt vermijden.

Wilt u meer weten over voedselveilige smeermiddelen?

Welke smeermiddelen gebruikt u in de farmaceutische sector?

Omdat veiligheid in de farmaceutische sector zo belangrijk is, kiest men vaak voor het overmatig schoonmaken van machines en laten ze smeermiddelen soms zelfs achterwege. Dat is uiteraard niet de juiste oplossing, want dan vermindert de werking van uw machines. Gelukkig vindt u bij ons van het merk ELKALUB enkele smeermiddelen die u kunt gebruiken in elke sector, en dus ook veilig zijn voor de farmaceutische sector. Eén van de machines waar u smeermiddelen nodig heeft, zijn tabletpersen. Hier kiest u best voor een smeermiddel op basis van vet, omdat een olie zoals paraffine-olie bijvoorbeeld, op het product zou kunnen druppelen. Waar we vooral rekening mee moeten houden bij de ontwikkeling van smeermiddelen voor de farmaceutische sector, is dat ze voldoen aan een strenge regelgeving. Alle aspecten van de productie van geneesmiddelen zijn gebonden aan wettelijke voorschriften. Wij zorgen ervoor dat onze smeermiddelen ook aan al deze wettelijke voorschriften voldoen zodat ze veilig zijn voor gebruik in de farmaceutische sector.

Robotic Arm modern industrial technology. Automated production c
Process of printing at factory

Contacteer ons

Heeft u nog vragen over welke smeermiddelen nu juist geschikt zijn voor gebruik in de farmaceutische sector? Of wilt u ons iets vragen over onze andere producten? Als exclusieve invoerder van industriële smeermiddelen van ELKALUB staan we u maar al te graag bij met professioneel advies. Contacteer ons en we helpen u zo snel mogelijk verder. Dat kan door het sturen van een e-mail naar johan.sysmans@stefcvo.be of telefonisch.

Kom gerust langs bij onze winkel