WELKOM BIJ ELKALUB-BENELUX EN J.S. OFFSET SERVICES BVBA

ELKALUB-BENELUX is sedert december 2013 de exclusieve invoerder zijn voor de Benelux van Elkalub Hoogwaardige smeermiddelen.

ELKALUB is gespecialiseerd in smeermiddelen voor de voedings-, grafische- en farmaceutische sector. ( Foodgrade ) In de vorm van olie, vet, siliconenolie, spray's.... Wil u ondersteuning bij het zoeken naar het geschikte smeermiddel voor uw toepassing.  Aarzel niet om contact te nemen indien u een probleem hebt. Wij helpen u gaag verder.

ELKALUB beschikt over een zeer ruim aanbod hoog kwaliteit voedselveilige (Foodgrade, H1) smeermiddelen. 

Waarom ELKALUB smeermiddelen

Door de speciale chemische samenstellingen en formules hebben onze smeermiddelen zeer hoge smeereigenschappen. Hierdoor bent u zeker van de smering van uw machine op lange termijn. Hierdoor bespaart u aanzienlijk in onderhoudsuren en versleten onderdelen. U wint dus 2 maal.  Minder stilstand door pannes en minder smeerbeurten. Door een speciaal additief verlaagt ook de wrijfweerstand van de te beschermen onderdelen waardoor u ook op stroomverbruik kan besparen. Bij gebruik van het smeersysteem en onze speciale ketting olie LA8H1 worden zwaar belaste kettingen optimaal beschermd tegen slijtage.

Welke extra's bieden we u

Wij adviseren u en uw medewerkers waar welke smeermiddelen in te zetten. Ook het gebruik wordt uitgelegd.

Indien gewenst kunnen wij uw voorraadbeheer doen van uw smeermiddelen. Dit om stockbreuken te voorkomen.

U kan ook bij ons terecht voor automatische smeersystemen. Hierdoor worden uw machines nog beter beschermt. Deze zijn geschikt voor olie en vet. 

Uiteraard bieden wij u ook alle hulpmiddelen aan om uw machines te smeren. Denk aan vetspuiten, handmatig en of automatisch. Oliepompen. 

Vaak bieden we onze smeermiddelen ook aan in handige dispensers zodat u zonder uw handen of de omgeving vuil te maken het smeermiddel kan aanbrengen.

Uw voordeel, 1 aanspreekpunt voor heel het onderhoud van uw machinepark.

Klik op een link om ons assortiment te bekijken. Of ga naar de pagina ELKALUB-BENELUX.

Via volgende link komt u terecht op de website van Elkalub International

CONTACT

johan.sysmans@elkalub-benelux.com

 

J.S. Offset Services in het kort.

J.S. Offset Services werd in 2002 opgericht door Johan Sysmans, die zelf daarvoor al meer dan tien jaar ervaring had in drukpersen en in de grafische sector.
Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en inspectie van grafische machines (drukpersen)

Wij stellen ploegen ter beschikking voor het preventief onderhoud (Smeren, reinigen) van uw machines. (Manroland, KBA, Heidelberg, Bobst,....)
Ook kunnen we revisies, verhuizingen en zo meer organiseren.
Wij hebben al heel wat offsetdrukkerijen en kartonnages geholpen in heel België en Nederland.

CONTACT

 info@elkalub-benelux.com 

of 

johan.sysmans@elkalub-benelux.com

 

 

PRIVACY VERKLARING 

Uw persoonsgegevens worden door JS Offset Services BVBA, Gravin Elisabethlaan 23, 2320 Hoogstraten verwerkt, voor klantenbeheer op basis van de contractuele relatie als gevolg van uw bestelling/aankoop en voor direct marketing  (om u nieuwe producten of diensten aan te bieden) op basis van ons gerechtvaardigd belang om te ondernemen. Indien u niet wil dat wij uw gegevens verwerken met het oog op direct marketing, volstaat het ons dat mee te delen op info@elkalub-benelux.com. Via dat adres kan u ook altijd vragen welke gegevens wij over u verwerken en ze verbeteren of laten wissen, of ze vragen over te dragen. Als u het niet eens bent met de manier waarop wij uw gegevens verwerken, kan u zich wenden tot de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel). Een meer uitgebreid overzicht van ons beleid op het vlak van gegevensverwerking vindt u op www.elkalub-benelux.com.

 

CONTACT

J.S. Offset Services BVBA
Gravin Elisabethlaan 23
2320 HOOGSTRATEN

Tel.:    +32(0)3 314 50 52
Fax:    +32(0)3 384 06 54
Gsm:    +32(0)495 18 51 00
johan.sysmans@elkalub-benelux.com
BTW BE0862324852

Cookies en privacy