Gespecialiseerd in smeermiddelen voor verschillende sectoren
Producten
Zoekt u het geschikte smeermiddel voor uw toepassing
Contacteer ons
ELKALUB beschikt over een ruim aanbod voedselveilige smeermiddelen
Producten

✓ Exclusieve invoerder Elkalub

✓ Preventief onderhoud

✓ Grafische smeermiddelen

Foodgrade-olie

Bent u op zoek naar geschikte foodgrade-olie voor toepassingen in de voedsel-, farmaceutische of medische industrie? Dan zit u goed bij J.S. Offset Services. Wij zijn gespecialiseerd in smeermiddelen voor verschillende sectoren en leveren dus ook olie zonder verontreinigende stoffen zodat deze veilig is voor gebruik. Scrol door ons aanbod en vind het geschikte smeermiddel van Elkalub Benelux.

Wilt u meer weten over voedselveilige smeermiddelen?

Waarom zou u Foodgrade-olie gebruiken?

In bepaalde sectoren geldt een nul-vervuilende regel voor smeermiddelen. Zo’n smeermiddelen noemen we ook wel eens smeermiddelen van voedselkwaliteit. Ze werken hetzelfde als alle andere smeermiddelen, maar dan veiliger. Foodgrade-olie kunt u gebruiken in een luchtcompressor bij de productie in sectoren zonder vervuilende stoffen. Dat is de enige manier waarop u kunt voorkomen om sporen van verontreiniging in het product achter te laten. Het verschil tussen Foodgrade-olie en andere smeermiddelen is dat er bepaalde vereisten zijn. Zo moet deze olie bijvoorbeeld geur- en smaakloos zijn, maar moet deze ook voldoen aan vereisten op het gebied van gezondheid, voeding en veiligheid. Verder mag het uiteraard niet giftig zijn en moet het een internationaal erkend goedkeuringscertificaat hebben. Enkel wanneer het aan deze vereisten voldoen, kunnen deze smeermiddelen gebruikt worden in de voedsel- of farmaceutische sector.

Robotic Arm modern industrial technology. Automated production c
Process of printing at factory

Contacteer ons bij vragen over smeermiddelen

Heeft u nog vragen over Foodgrade-olie en de vereisten waar zo’n smeerolie aan moet voldoen? Of wilt u meer weten over onze andere industriële smeermiddelen? Als exclusieve invoerder van Elkalub smeermiddelen helpen we u graag verder met het nodige advies. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te sturen naar johan.sysmans@stefcvo.be.

Kom gerust langs bij onze winkel